Preguntes freqüents

GENERAL

Què és un escape room o joc d’escapada?

És una activitat de lleure on cal resoldre enigmes en grup per anar avançant fins aconseguir l’objectiu marcat per la trama, que no sempre és escapar. Les temàtiques són infinites, i els espais on es desenvolupa el joc estan ambientats segons cadascuna d’elles (l’antic Egipte, la selva amazònica, una fusteria, un manicomi, una obra literària, una bodega…). Els equips els creen els mateixos jugadors i s’han d’ajustar al nombre de participants especificat per a cada aventura.

ODISSEA CEL·LULAR

Quantes persones podem jugar?

La sala i l’engranatge d’enigmes estan pensats per oferir entreteniment a un mínim de 2 persones i un màxim de 6 persones per sessió.

Si hem reservat per un nombre x de jugadors i al final som més o menys, hi ha algun problema?

Mentre no sigueu més de 6 participants, que és el màxim possible, no hi ha cap problema. Pagareu la diferència en efectiu a Can Bruna el dia de la reserva, segons la quantitat de jugadors que vingueu.

I si venim més o menys jugadors que els indicats en el val que ens van regalar?

Si veniu més jugadors que els indicats en el vostre val regal haureu d’abonar la diferència per jugador afegit (màxim 6 participants). Aquest pagament es farà en efectiu el dia mateix que vingueu a jugar, un cop hagi finalitzat l’aventura.

Si sou menys, no es retornarà la diferència ni al comprador del val ni al beneficiari.

Un cop dins… Es pot sortir en qualsevol moment?

Sí. Prement un botó que abans d’iniciar-se el joc ja s’indica on es troba, la porta d’entrada a l’espai de joc s’obre immediatament, sense necessitat de cap codi ni cap clau. Així doncs, en cas d’indisposició o de qualsevol incidència, des de dins els participants sempre tindreu l’opció de sortir.

Quanta estona dura l’experiència?

Entre 70 i 105 minuts, incloent-hi la rebuda i el temps d’intercanvi de sensacions amb la responsable del joc, que s’acostuma a donar un cop finalitzada l’aventura.

I si no ens en sortim?

Hi ha una persona responsable de fer el seguiment del joc, i aquesta persona us ajudarà sempre que convingui perquè cap equip es bloquegi massa estona. No pretenem desesperar-vos ni frustrar-vos! Es tracta de poder anar avançant i que tothom gaudeixi d’un inici, d’un nus i d’un desenllaç, en l’aventura que oferim, ja sigui amb més o menys ajuda externa. No patiu, que no us hi quedareu pas, a dins! Ni us farem pagar penyora, ni tornar a començar, ni reordenar els espais: promesa de iaia Núria.

Quines aptituds cal tenir?

És una proposta apta per a tots els qui tingueu ànima d’aventurers i ganes de passar-ho bé resolent enigmes curiosos. Us exposareu a tot un allau de reptes divertits entre amics, companys de feina o en família.

Tot i això, Odissea Cel·lular és una proposta que demana un mínim de flexibilitat física, ja que en certs moments convindrà passar per espais estrets i zones que requereixen anar ajupit o de genolls. No cal que sigueu gimnastes, tampoc! Només tenir en compte que si aneu amb una cama enguixada, per exemple, no hi podeu participar.

En quins idiomes està habilitat el joc?

En català, castellà i anglès.

Com he de venir vestit?

Cal venir amb roba còmode, que permeti una mínima flexibilitat corporal. I sobretot, calçat pla. Us donarem protectors per a les sabates en arribar, però eviteu talons i models poc pràctics.

Fa por?

No és un joc de terror ni hi ha cap voluntat d’espantar durant tota l’experiència. Sí que hi pot haver algun espai fosc i sí que es donarà un canvi de dinàmica durant els 5 minuts finals perquè el desenllaç sigui emocionant, però en cap moment hi haurà ensurts ni entrarà ningú a atemorir-vos.

Hi ha una edat recomanada, per participar?

Per l’experiència que tenim, sabem que els jugadors entre 15 i 50 anys connecten millor amb els reptes i la dinàmica dels escapes, però això no vol dir que l’experiència no pugui ser satisfactòria per a gent més gran o més jove.

Poden participar menors?

Per venir amb nens i nenes, millor ser un mínim de 4 participants: dos adults i dos infants de 9 a 14 anys. Amb equips més nombrosos, recomanem que hi hagi tants adults com infants o més adults que infants. Per sota dels 9 anys, l’experiència s’enrareix. A les criatures els costa comprendre el fil de tot plegat i acaben avorrides, excloses i frustrades. Per a jugar sense adults, només serà possible a partir dels 15 anys.

Poden participar embarassades i nadons?

No és recomanable jugar en estat avançat d’embaràs o en cas d’embaràs de risc.

NADONS: Si us veieu avançant de quatre grapes amb un nadó en motxilla, o bé passant tots dos per un forat de 80 cm de diàmetre, endavant. Amb cotxet, impossible, però es pot deixar aparcat a l’entrada.

Poden participar persones amb mobilitat reduïda?

No. Hi ha accessos complicats, dins l’espai de joc, així que no és apte per participar amb cadira de rodes o amb problemes de mobilitat que impedeixin ajupir-se o anar de quatre grapes.

Poden participar-hi mascotes?

En principi, no. No ens sembla prudent, sobretot pel tipus de materials amb què hem treballat per ambientar els espais, que podrien ser danyats per esgarrapades o excedent de pèl difícil d’eliminar. Només acceptaríem una mascota petita en motxilla portada per un dels participants (consultar abans).

Hi ha càmeres?

Sí, a dins de l’espai de joc hi ha càmeres i micròfons. Això sí, només d’ús intern. La responsable del joc serà qui estarà vigilant tot allò que passa durant l’aventura des de l’àrea de control. Ara, les imatges i l’àudio que rep són en directe, no s’enregistren, de manera que no queda constància audiovisual de l’activitat.

I els jugadors, ens podrem comunicar amb la persona de l’àrea de control?

Sí. La responsable del joc us sentirà en tot moment, així que atendrà les vostres necessitats sempre que convingui.

Es podrà seguir l’experiència des de la zona de control, si ja hem jugat i volem veure jugar altres amics?

No. En aquesta ocasió no disposem de l’espai adequat per a oferir aquesta opció.

El local està climatitzat?

Sí, hi ha calefacció i aire condicionat.

Hi ha lavabo?

Sí, però està dins l’espai de joc, així que cal venir a participar amb les necessitats bàsiques ateses. Ah, i al lavabo no hi ha ni càmeres ni micròfons, tranquils!

Hi ha plaça privada d’aparcament?

No, però just al carrer de darrere de Can Bruna, el carrer del Cid, hi ha un pàrquing de zona blava on sempre acostuma a haver-hi places lliures: Cal Rondina. I amb una mica de sort, trobareu un espai lliure i gratuït en els carrers més propers.

Es pot pagar a Can Bruna mateix?

A Can Bruna només es paga la diferència si venen jugadors de més, i l’import restant de la reserva en cas d’haver escollit paga i senyal. Els cobraments al local sempre es fan en efectiu.

Quins són els mètodes de pagament?

El pagament dels Vals Regal es fa en línia, mitjançant la passarel·la de Redsys del Banc Sabadell. Per a reservar Sessió de Joc oferim 2 opcions: pagament complet via Redsys o bé paga i senyal en línia (amb targeta crèdit/dèbit) + pagament en efectiu de l’import restant a Can Bruna.

Volem canviar la data de reserva. Com ho fem?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic, canbruna@canbruna.cat, i comenteu-nos el cas. No hi ha d’haver cap problema per a canviar la data sempre que la sessió alternativa que vulgueu reservar estigui lliure. Es permeten fins a 2 canvis gratuïtament. A partir del 2n, cada canvi sol·licitat implicarà 10 € extra.

Volem anul·lar la reserva. Ens tornen els diners?

Sempre que s’avisi via correu electrònic, canbruna@canbruna.cat, amb més de 3 dies d’anticipació, sí, es retornen els diners. Però tingueu en compte que la data de reserva es pot canviar si és que ha sorgit qualsevol imprevist en la data escollida inicialment.

Cancel·lar una sessió quan falten 3 dies o menys per la data de l’activitat implica la impossibilitat de retornar l’import abonat.

Es pot regalar l’experiència de Can Bruna?

I tant! Des de l’apartat RESERVES de la nostra web.