Joc

ODISSEA CEL·LULAR

 

HISTÒRIA: Què li passa a la iaia? Tan aviat se li desmarxa el cap, com sembla que vegi el futur. De vegades fins i tot diries que pateix una sobredosi d’aigua del Carme. L’han mirat i remenat especialistes d’arreu, però no troben l’origen del seu mal ni cap remei efectiu. Ens cal ajuda per explorar què coi s’hi cou, cotilla endins!

EQUIP: Entre 2 i 6 integrants. Per a venir amb nens, millor ser un mínim de 4 participants: dos adults i dos infants de 9 a 14 anys.

EDAT RECOMANADA: A partir dels 9 anys, sempre que la meitat de l’equip sigui major d’edat. Per a jugar sense adults, només serà possible a partir dels 15 anys.

DIFICULTAT: Tirant a baixa per als jugadors veterans i mitjana per als novells.

POR: L’ambientació no té res a veure amb l’horror, ni tampoc entrarà ningú a espantar en cap moment. Una aventura emocionant i tensa, però gens terrorífica.

ACCESSIBILITAT: No adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

AGILITAT: No cal tenir un entrenament militar, per a participar, però caldrà passar per espais estrets o connexions insòlites, fins i tot anar de quatre grapes, així que millor venir amb roba còmoda i calçat pla.

EMBARASSADES I NADONS: No és recomanable jugar estant embarassada o amb nadons, ni amb cotxet ni amb motxilla.

BANY: N’hi ha, però dins de l’espai de joc, així que convé entrar amb les necessitats ateses.

DURADA: Entre 80 i 115 minuts, incloent-hi la introducció i la rebuda final. Com en qualsevol pel·lícula, després de viure l’inici i el nus de l’aventura, ningú es quedarà sense desenllaç. Aquest fet és clau per a no poder precisar una durada més exacta.

    • Arran dels testos que farem abans d’obrir, pot ser que introduïm algunes modificacions en el joc que impliquin variacions no detallades aquí. En qualsevol cas, res serà prou determinant per afectar les característiques generals del joc.