Joc


 

ODISSEA CEL·LULAR

 

HISTÒRIA: Què li passa a la iaia? Tan aviat se li desmarxa el cap, com sembla que vegi el futur. De vegades fins i tot diries que pateix una sobredosi d’aigua del Carme. L’han mirat i remenat especialistes d’arreu, però no troben l’origen del seu mal ni cap remei efectiu. Ens cal ajuda per explorar què coi s’hi cou, cotilla endins!

EQUIP: Entre 2 i 6 integrants. Per a venir amb nens, millor ser un mínim de 4 participants: dos adults i dos infants de 8 a 14 anys.

EDAT RECOMANADA: A partir dels 8 anys, sempre que la meitat de l’equip sigui major d’edat. Per a jugar sense adults, només serà possible a partir dels 15 anys.

DIFICULTAT: Tirant a baixa per als jugadors veterans i mitjana per als novells.

POR: L’ambientació no té res a veure amb l’horror, ni tampoc entrarà ningú a espantar en cap moment. Una aventura emocionant i tensa, però gens terrorífica.

ACCESSIBILITAT: No adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

AGILITAT: No cal tenir un entrenament militar, per a participar, però serà necessari passar per espais estrets o connexions insòlites, fins i tot anar de quatre grapes, així que millor venir amb roba còmoda i calçat pla.

EMBARASSADES: No és recomanable jugar en estat avançat d’embaràs o en cas d’embaràs de risc.

NADONS: Si us veieu avançant de quatre grapes amb un nadó en motxilla, o bé passant tots dos per un forat de 80 cm de diàmetre, endavant. Amb cotxet, impossible, però es pot deixar aparcat a l’entrada.

BANY: N’hi ha, però dins de l’espai de joc, així que convé entrar amb les necessitats ateses.

DURADA: Entre 70 i 105 minuts, incloent-hi la introducció i la rebuda final (60-90 minuts de joc). Com en qualsevol pel·lícula, després de viure l’inici i el nus de l’aventura, ningú es quedarà sense desenllaç. Aquest fet és clau per a no poder precisar una durada més exacta.