Val regal

REGALA LA NOVA AVENTURA

Després de força temps mimant la idea i treballant en el disseny del joc, ja estem en la fase de muntatge! La il·lusió per tornar-vos a sorprendre és monumental, però els recursos econòmics de què disposem són limitats. Tenim molt clar que això no ens frenarà pas, i que allà on no arribin els diners hi arribarà la creativitat, però tot i això hem decidit engegar aquesta iniciativa una mica a l’estil del micromecenatge.

Si ja teníeu previst venir a jugar, aprofiteu l’oportunitat i compreu un val regal. Ens doneu un cop de mà ara que és quan més ens cal, i a canvi us oferim uns descomptes potents i unes condicions d’ús úniques: DURADA INFINITA! Podreu utilitzar aquest val fins el dia que tanquem portes!

CARACTERÍSTIQUES

OFERTA ÚNICA: El descompte, més aquesta durada infinita, serà una combinació exclusiva d’aquests vals, que es podran adquirir des de la botiga de la nostra web fins el dia que obrim el calendari de reserves, que serà al voltant d’un mes abans de donar el tret de sortida al nou joc.

RESERVA: Quan posem a disposició el calendari de reserves, que ja serà a la tardor d’aquest mateix 2022, enviarem als compradors per correu electrònic les indicacions sobre com bescanviar el val per una sessió gratuïta, informació que també penjarem a la web.

DEVOLUCIONS: Es retornarà l’import íntegre del val només en el cas improbable que no puguem reobrir.

COST

Atenció als descomptes aplicats sobre el preu de sortida de les sessions. Val la pena aprofitar aquesta promoció exclusiva!

VAL REGAL 2-4 jugadors -> 100 €  70 €

VAL REGAL 5 jugadors -> 125 €  80 €

VAL REGAL 6 jugadors -> 150 €  90 € 

El pagament del val es fa únicament en línia, via targeta bancària.