Política de privacitat – Termes i condicions

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Qui som

La nostra adreça web és: https://canbruna.cat.

Què recollim i emmagatzemem

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es defineix una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/dèbit i informació opcional que podeu afegir a l’apartat de “Notes”. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

 • L’enviament de les dades de la comanda.
 • L’enviament de vals regal.
 • La resposta a les sol·licituds, inclosos reemborsaments i reclamacions.
 • El processament de pagaments i el bloqueig del frau.
 • La configuració del compte de la botiga.
 • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos.
 • L’enviament d’informació relacionada amb les activitats de Can Bruna.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per a desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Qui de l’equip hi té accés

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu. Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir a:

 • La informació de les comandes, que indiquen què es va comprar, quan es va comprar i com es va pagar.
 • La informació de client: el nom, l’adreça de correu electrònic i el telèfon.

Els membres de l’equip tenen accés a aquesta informació per ajudar a tramitar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport en cas d’incidències en tramitar les comandes.

Pagaments

Acceptem pagaments mitjançant Redsys Servicios de Procesamiento, S.L. amb el Banc Sabadell. Podeu consultar les seves polítiques de privacitat a REDSYS i BANC SABADELL

TERMES I CONDICIONS

Avís legal

El present document conté les Condicions que regulen l’ús d’aquest lloc web, www.canbruna.cat (des d’ara La Web), amb DNI 36528251L i domiciliat en carrer General Zurbano 24, Local 2, 08720 Barcelona. Can Bruna és una marca registrada amb la denominació de Serveis d’entreteniment i activitats culturals, educació i formació.

A efectes de comunicació i notificacions de l’usuari a La Web, l’adreça de correu electrònic és canbruna@canbruna.cat, i el telèfon de contacte és 626994824.

Serveis

Can Bruna és una empresa especialitzada en la creació de jocs d’escapament per a persones individuals, col·lectius i/o empreses. Els serveis que ofereix són els següents: realització de dinàmiques de grup amb jocs d’intel·ligència i estratègia i tot allò relacionat amb els jocs d’escapament.

Propietat intel·lectual i industrial

Can Bruna és propietària de la pàgina web i titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial d’aquesta pàgina, així com dels continguts de la mateixa i del nom del domini.

La totalitat d’aquest lloc web: text, imatges, articles, logotips, gràfics, dibuixos, fotografies, botons, arxius de programari, així com l’estructura i presentació dels seus continguts, es troba protegida per les lleis espanyoles sobre propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial de les pàgines web a les quals el website de Can Bruna redirecciona, així com la titularitat dels seus continguts i dels noms de domini de les mateixes, corresponen al seu propietari.

Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís explícit i per escrit del propietari del site.

Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització requereix en tot cas de l’autorització prèvia i per escrit per part del responsable de la web. Qualsevol ús no autoritzat des de Can Bruna serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Protecció de dades personals

En contractar els serveis a La Web (www.canbruna.cat/reserves), o sol·licitar informació a través del nostre correu electrònic, canbruna@canbruna.cat, l’usuari accepta que les seves dades personals quedin incorporades a un fitxer automatitzat, el qual té la finalitat de mantenir informat l’usuari sobre les novetats dels seus serveis. Aquest arxiu està inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades regida per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD,) el responsable de l qual és Iñaki Fernández Llort.

En qualsevol cas, l’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades en el moment de contractar els serveis o bé sol·licitar informació a través del nostre correu electrònic, canbruna@canbruna.cat. D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, el propietari de l’arxiu es compromet a donar compliment a l’obligació de secret professional respecte a aquestes dades i al deure de guardar-los, garantint la seva confidencialitat, i adoptant, si convé, les mesures tècniques adequades per a evitar qualsevol alteració, mal ús i accés no autoritzat.

Les dades personals que proporcionen els usuaris no seran cedides a cap empresa i únicament seran utilitzades per a l’enviament d’informació sobre els serveis que ofereix Can Bruna, les dades personals tampoc estaran disponibles per terceres persones en cap moment.

Els usuaris d’aquesta pàgina web tenen dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades que constin a l’arxiu automatitzat de dades. Cal sol·licitar-ho a Can Bruna per escrit enviant un correu electrònic a canbruna@canbruna.cat, amb les dades personals, fotocòpia del DNI de l’usuari, correu electrònic que va facilitar a La Web i signatura de l’usuari.

Web per a majors d’edat

Per a registrar-se i sol·licitar els serveis de Can Bruna l’usuari ha de ser major d’edat i disposar de la capacitat jurídica per a acceptar les condicions generals.

Limitació de responsabilitat

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fóra d’aplicació.

Can Bruna es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació d’avisar prèviament o posar en coneixement dels usuaris aquestes modificacions, entenent-se com suficient la publicació de les mateixes en el lloc web.

Can Bruna no es fa responsable dels continguts de les pàgines web a les que redirecciona seu website, així com tampoc se’n fa dels possibles incompliments de la normativa vigent que en cada moment aquestes pàgines puguin incórrer. Des del lloc web del client és possible que es redirigeixi a continguts de tercers llocs web. Atès que Can Bruna no pot controlar sempre els continguts introduïts pels tercers en els seus llocs web, aquest no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, Can Bruna manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquest lloc web i posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

Can Bruna no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu, però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web de Can Bruna. No obstant això, Can Bruna col·labora de forma activa en la retirada de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega ho faci saber de forma immediata a l’administrador del lloc web.

Aquest lloc web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l’any, 24 hores al dia. Tot i així, Can Bruna no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programació i/o servidor, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, talls de llum o circumstàncies semblants que facin impossible l’accés a la pàgina web.

Tarifes

La Tarifa és de 74,00€/sessió per a grups de 2 jugadors, de 84,00€/sessió per a grups de 3 jugadors, de 96,00€/sessió per a grups de 4 jugadors, de 115,00€/sessió per a grups de 5 jugadors i de 132,00€/sessió per a grups de 6 jugadors. Els participants poden ser de totes les nacionalitats. L’IVA-VAT quedarà inclòs dins el preu dels 74,00€, 84,00€, 96,00€, 115€,00€ o bé 132,00€ per tal de regular i aplicar els impostos legals que preveu la normativa.

Can Bruna es reserva el dret a aplicar altres tarifes o descomptes per a promocions, per a dates concretes o per a horaris concrets. Aquests descomptes poden estar subjectes a canvis i modificacions, i s’apliquen per un temps determinat.

Mètode de pagament

El pagament es realitza parcialment o totalment mitjançant targeta de crèdit segura pel TPV Virtual del Banc Sabadell. En finalitzar la comanda es mostrarà la pantalla del TPV Virtual del Banc Sabadell perquè s’introdueixin les dades de la targeta de crèdit. Quan siguin confirmades, el TPV virtual es connectarà amb el banc de l’usuari perquè introdueixi la seva contrasenya / pin / targeta de coordenades i així confirmar el pagament segur.

Per al pagament amb targeta bancària s’han de facilitar les dades següents: nom complet, adreça electrònica, telèfon, número de targeta, data de caducitat i codi de verificació o seguretat.

Totes les dades de la targeta de crèdit de l’usuari només es processen en el TPV Virtual Segur del Banc Sabadell, de manera que Can Bruna no té accés als mateixos ni s’emmagatzemen a la base de dades.

En el cas que el TPV Virtual informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda.

Si s’ha escollit l’opció de paga i senyal, s’abonaran només 24 € del total, i l’import restant es pagarà en efectiu el dia de l’experiència, a Can Bruna.

Can Bruna envia un correu electrònic de confirmació a l’usuari, amb les dades de la compra. Aquest correu s’envia a l’adreça de correu electrònic proporcionada per l’usuari durant el procés de registre. Si aquest correu no és rebut, l’usuari s’ha de posar en contacte amb Can Bruna enviant un e-mail a canbruna@canbruna.cat.

Val regal

Per a comprar un val regal cal dirigir-se a www.canbruna.cat/val-regal/ i escollir l’opció de jugadors que més interessi. Can Bruna es posarà en contacte amb la persona que fa la compra fent ús del correu electrònic que aquesta persona ha deixat constar en el moment de l’operació.
Un cop fet el pagament, l’usuari rebrà un e-mail automàtic amb la confirmació de la comanda i el val regal, que podrà descarregar, adjuntat en format PDF. Si no es produís d’aquesta manera, caldria revisar si el pagament s’ha completat correctament, i de no ser així, iniciar de nou el procés de compra.

Els Vals Regal INFINITS no tindran data de caducitat i es podran bescanviar a partir de l’obertura del calendari de reserves, prevista a l’hivern del 2023.

S’enviaran als compradors dels vals, per correu electrònic, les indicacions sobre com bescanviar el val per una sessió gratuïta, informació que també es publicarà a La Web.

Política de canvis i cancel·lacions

 1. L’usuari té la possibilitat d’eliminar o canviar la data de reserva només contactant amb Can Bruna per e-mail, canbruna@canbruna.cat.
 2. Si l’usuari cancel·la la reserva amb més de 3 dies d’antelació respecte de la data reservada, Can Bruna retornarà l’import total de la quota pagada.
 3. Si l’usuari cancel·la la reserva amb 3 dies d’anticipació, o menys, respecte de la data reservada, el retorn de la quota no podrà ser reclamat, però Can Bruna permetrà generar una altra reserva per a una altra data disponible. En aquest cas, si us plau, contacteu sempre amb Can Bruna a través de l’adreça electrònica: canbruna@canbruna.cat
 4. Es permetran fer fins a dos canvis de data en una mateixa reserva, sempre que les condicions especificades anteriorment es compleixin. A partir del 2n, cada canvi sol·licitat implicarà 10 € extra.
 5. Si la cancel·lació té dret a reemborsament, l’usuari ha de facilitar per e-mail (canbruna@canbruna.cat) les dades següents: número de reserva, dia i hora de la sessió, nom de qui va fer la reserva i un compte corrent per a poder abonar l’import en cas que aquest, excepcionalment, hagi estat pagat via transferència bancària.
 6. Si per raons tècniques, o d’un altre tipus, Can Bruna no pot proporcionar els seus serveis, les reserves que es vegin afectades podran canviar la data de la sessió o bé es reemborsaran els imports abonats, segons desig de l’usuari.

Condicions de participació

 1. Tothom participa en el joc sota la seva responsabilitat. Can Bruna no es fa responsable dels accidents que els usuaris poguessin tenir durant el joc si aquests són a causa de la negligència de l’usuari, de la incorrecta manipulació dels ginys, de la poca cura en la interacció amb l’ambientació o de l’ús indegut dels objectes que es troben a l’espai de joc. Per altra banda, Can Bruna disposa d’una assegurança de protecció civil per a assegurar qualsevol accident produït en les seves instal·lacions i per a un màxim de 6 participants.
 2. Can Bruna es reserva el dret d’admissió en aquests casos:
  • Està prohibit filmar o fotografiar a l’interior del local.
  • Està prohibit participar en el joc en estat d’embriaguesa o sota els efectes de l’alcohol o de qualsevol tipus de drogues o altres substàncies psicotròpiques que alteren la ment. Tampoc es permet menjar o consumir begudes alcohòliques o drogues durant el joc.
  • A qui porti al damunt qualsevol objecte susceptible de causar dany a persones o coses.
  • Falta de neteja personal.
  • Esvalotadors comprovats que manifestin actituds violentes i que provoquin o incitin a qualsevol desordre a la sala.
 3. No serà possible iniciar el joc si hi ha un retard de 10 minuts respecte a l’hora reservada. En aquest cas, no es podrà canviar la sessió de joc ni es podrà reclamar el reemborsament de la tarifa abonada.
 4. Can Bruna es reserva el dret a demanar drets d’imatge als usuaris, d’aquelles imatges que s’hagin pres dins les seves instal·lacions. Es faran servir aquestes imatges per a penjar-les a la web, a les xarxes socials i per al seu ús promocional.
 5. Si durant el transcurs de l’experiència un dels usuaris s’indisposa, podrà sortir de l’espai de joc fins que es restableixi i retornar després. La resta dels usuaris podran continuar jugant. En cas d’accident o d’indisposició greu, el personal de Can Bruna que controla el joc pot decidir aturar-lo per complet.  
 6. L’edat recomanada per a jugar és entre els 15 i els 50 anys, però es pot participar a partir dels 9 anys, sempre que la meitat de l’equip sigui major d’edat. Per a jugar sense adults, només serà possible a partir dels 15 anys.
 7. Odissea cel·lular no és una aventura adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
 8. No és recomanable jugar estant embarassada ni tampoc amb nadons, ni amb cotxet ni amb motxilla.
 9. Hi ha bany, però dins l’espai de joc, així que convé entrar amb les necessitats ateses.
 10. Tota l’experiència pot durar entre 70 i 105 minuts, incloses la introducció i la rebuda final.