Reserves

Imagepèndol
pèndol
Imagellibres
llibres
Imagerellotge
rellotge

  • Sessió de Joc
  • Tipus: La Masia Maleïda/Bola de Drac i la Capsa del Foc
  • Jugadors: de 2 a 3 65€
  • Jugadors: de 4 a 5 75€
  • Temps d’escapada: 60 minuts
  • Experiència total: 75-90 minuts


ABANS DE RESERVAR

Abans de reservar hi ha uns quants punts que hauríeu de tenir en compte, podeu llegir-los aquí.

QUI POT JUGAR?

Tant La Masia Maleïda com Bola de Drac i la Capsa del Foc són dos jocs concebuts per un màxim de 5 jugadors. Un grup més gran implica més gent opinant i treballant en paral·lel. Això suposa més caos i la sensació individual d’haver aportat poc i d’haver-te perdut parts importants del joc, no entenent com s’han resolt enigmes o d’on s’han aconseguit certes pistes. Considerem que és una llàstima que això passi, ja que es tracta d’una experiència única. Un cop acabada l’aventura ja no tornareu a jugar, a Can Bruna.

Tot i així fem excepcions amb grups de 6 persones. En aquest cas caldrà abonar 15€ més després de fer l’activitat, a Can Bruna mateix.

Amb grups de 7 o més jugadors serà impossible jugar plegats per una qüestió afegida d’espai físic i seguretat. Caldrà dividir el grup en dos o més equips i fer una doble o triple reserva. Aleshores, el grup que ja ha sortit de l’espai de joc es pot quedar a la zona de rebuda per veure en pantalla gran i sentir els companys que juguen a la següent sessió.

COM RESERVAR?

1. Seleccioneu el tipus que preferiu:

  • SESSIÓ DE JOC, escull sessió lliure al calendari de reserves, tant si tens un val ragal com si no.

2. Escolliu data i sessió. La ratlleta sota de la data indica que hi ha alguna sessió agafada, aquell dia, i l’extensió de la mateixa informa sobre si queden més o menys sessions disponibles.

3. Indiqueu el joc que voleu contractar (La Masia Maleïda / Bola de Drac i la Capsa del Foc) i la quantitat de jugadors que sereu (2-3 / 4-5).

4. Si s’escau inseriu un codi de descompte o de val regal, un cop esteu al carret de la compra.

5. Procediu al pagament per transferència bancària o via Redsys (targeta de crèdit/dèbit).

Si teniu qualsevol problema amb el pagament o el calendari, envieu un correu electrònic a canbruna@canbruna.cat i procurarem solucionar-lo ben aviat o aportar alternatives en la gestió de la reserva.

TERMES I CONDICIONS

Podeu llegir aquí els Termes i Condicions.

sessió de joc

SESSIÓ DE JOC – 65€/75€


Les Sessions de Joc, tant en el cas de La Masia maleïda (+15 anys) com en el de Bola de Drac i la capsa de foc (8-14 anys), tenen un cost de 65€ per a grups de 2-3 jugadors i 75€ per a grups de 4-5 jugadors.
La durada total de l’experiència és de 75-90 minuts, on s’inclouen 60 minuts per aconseguir l’objectiu de la trama i escapar.

HORARIS

Dilluns: 16:00, 18:00 i 20:00.
De dimarts a diumenge: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 i 20:00.

Disponibilitat i reserves

Reserva