Reserves

Agafa cita per reparar la iaia… DES DE DINS!

Després de força temps mimant la idea central del projecte, treballant en el disseny del joc i invertint un munt d’energies en la fase de muntatge, ja hem arribat a la recta final! Ben aviat, a partir del 15 de febrer del 2023, podrem obrir portes de nou i rebre-us amb la il·lusió de sempre.

Però per anar fent boca, com que ens consta que hi ha ganes d’agafar cita per intentar curar la nostra iaia, ja hem habilitat el calendari de reserves. No us ho penseu dues vegades, que la ratafia no fa miracles i la Núria necessita un cop de mà urgent!

ATURADA CARDÍACA

Voleu aturar el temps durant 3 minuts per a comunicar alguna notícia rellevant o bé entregar un regal vostre a un company d’equip? Doncs seleccioneu l’opció d’Aturada Cardíaca i podreu fer-ho! El cor de la iaia s’aturarà sense risc de col·lapse i la il·luminació canviarà per generar un moment màgic.

El regal és cosa vostra, això sí. Podeu entrar-lo en una bossa, butxaca o motxilla, i ja us donarem instruccions de com provocar aquesta Aturada Cardíaca via e-mail, si la sol·liciteu durant la reserva.

Tan senzill com marcar SÍ o NO al desplegable que trobareu sota les dades personals que cal incloure un cop seleccionada data i hora al calendari.

COST

Els pagaments de Sessions de Joc i de Vals Regals es realitzen únicament en línia, via targeta bancària.

  • SESSIÓ 2 jugadors -> 74 €
  • SESSIÓ 3 jugadors -> 84 €
  • SESSIÓ 4 jugadors -> 96
  • SESSIÓ 5 jugadors -> 115 € €
  • SESSIÓ 6 jugadors -> 132 €