Reserves

Agafa cita per reparar la iaia… DES DE DINS!

Com a experts en microorganismes parasitaris, ja podeu reservar la vostra cita a Can Bruna. Sereu de gran ajuda per a endinsar-vos en l’univers més íntim de Núria Bruna i reactivar els seus 5 sentits abans que sigui massa tard. Navegareu entre neurones i artèries mentre saneu cada òrgan danyat.

No us ho penseu dues vegades, que la ratafia no fa miracles i la nostra iaia… Necessita una reparació urgent!

ATURADA CARDÍACA

Voleu aturar el temps durant 3 minuts per a comunicar alguna notícia rellevant o bé entregar un regal vostre a un company d’equip? Doncs seleccioneu l’opció d’Aturada Cardíaca i podreu fer-ho! El cor de la iaia s’aturarà sense risc de col·lapse i la il·luminació canviarà per generar un moment màgic.

El regal és cosa vostra, això sí. Podeu entrar-lo en una bossa, butxaca o motxilla, i ja us donarem instruccions de com provocar aquesta Aturada Cardíaca via e-mail, si la sol·liciteu durant la reserva.

Tan senzill com marcar SÍ o NO al desplegable que trobareu sota les dades personals que cal incloure un cop seleccionada data i hora al calendari.

COST

Les compres de Vals Regals es realitzen únicament en línia, via targeta bancària. En canvi, per a les reserves de Sessions de Joc oferim 2 opcions:

1. Pagament complet amb targeta

2. Paga i senyal de 24 € amb targeta, i la resta de l’import en efectiu el dia de l’activitat.

  • SESSIÓ 2 jugadors -> 74 €
  • SESSIÓ 3 jugadors -> 84 €
  • SESSIÓ 4 jugadors -> 96
  • SESSIÓ 5 jugadors -> 115 € 
  • SESSIÓ 6 jugadors -> 132 €