Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: https://canbruna.cat.

Què recollim i emmagatzemem

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es defineix una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/dèbit i informació opcional que podeu afegir a l’apartat de “Notes”. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

  • L’enviament de les dades de la comanda.
  • L’enviament de vals regal.
  • La resposta a les sol·licituds, inclosos reemborsaments i reclamacions.
  • El processament de pagaments i el bloqueig del frau.
  • La configuració del compte de la botiga.
  • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos.
  • L’enviament d’informació relacionada amb les activitats de Can Bruna.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per a desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Qui de l’equip hi té accés

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu. Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir a:

  • La informació de les comandes, que indiquen què es va comprar, quan es va comprar i com es va pagar.
  • La informació de client: el nom, l’adreça de correu electrònic i el telèfon.

Els membres de l’equip tenen accés a aquesta informació per ajudar a tramitar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport en cas d’incidències en tramitar les comandes.

Pagaments

Acceptem pagaments mitjançant Redsys Servicios de Procesamiento, S.L. amb el Banc Sabadell. Podeu consultar les seves polítiques de privacitat a REDSYS i BANC SABADELL