Reserves

Imagepèndol
pèndol
Imagellibres
llibres
Imagerellotge
rellotge

 • Sessió de Joc
 • Jugadors: de 2 a 3 65€
 • Jugadors: de 4 a 5 75€
 • Temps d’escapada: 60 minuts
 • Experiència total: 75-90 minuts

 • Val Regal
 • Jugadors: de 2 a 3 65€
 • Jugadors: de 4 a 5 75€
 • Temps d’escapada: 60 minuts
 • Experiència total: 75-90 minuts


ABANS DE RESERVAR

Abans de reservar hi ha uns quants punts que hauríeu de tenir en compte, podeu llegir-los aquí.

QUI POT JUGAR?

L’activitat està concebuda per un màxim de 5 jugadors. Un grup més gran implica més gent opinant i treballant en paral·lel. Això suposa més caos i la sensació individual d’haver aportat poc i d’haver-te perdut parts importants del joc, no entenent com s’han resolt enigmes o d’on s’han aconseguit certes pistes. Considerem que és una llàstima que això passi, ja que es tracta d’una experiència única. Un cop acabada l’aventura ja no tornareu a jugar, a Can Bruna.

Tot i així fem excepcions amb grups de 6 persones. En aquest cas caldrà abonar 15€ més després de fer l’activitat, a Can Bruna mateix.

Amb grups de 7 o més jugadors serà impossible jugar plegats per una qüestió afegida d’espai físic i seguretat. Caldrà dividir el grup en dos o més equips i fer una doble o triple reserva. Aleshores, el grup que ja ha sortit de l’espai de joc es pot quedar a la zona de rebuda per veure en pantalla gran i sentir els companys que juguen a la següent sessió.

COM RESERVAR?

1. Seleccioneu el tipus que preferiu:

 • SESSIÓ DE JOC, escull sessió lliure al calendari de reserves, tant si tens un val ragal com si no.
 • VAL REGAL, escull aquesta opció si vols regalar l’aventura amb data oberta (en un termini màxim de 24h rebràs el val amb un codi que té 6 mesos de validesa).

2. Escolliu data i sessió. La ratlleta sota de la data indica que hi ha alguna sessió agafada, aquell dia, i l’extensió de la mateixa informa sobre si queden més o menys sessions disponibles.

3. Si s’escau inseriu un codi de descompte o de val regal, un cop esteu al carret de la compra.

4. Procediu al pagament per transferència bancària o via Redsys (targeta de crèdit/dèbit).

Si teniu qualsevol problema amb el pagament o el calendari, envieu un correu electrònic a canbruna@canbruna.cat i procurarem solucionar-lo ben aviat o aportar alternatives en la gestió de la reserva.

COM RESERVO SESSIÓ SI TINC UN VAL REGAL?

Accedeix al calendari de Reserves clicant damunt de Sessió de Joc, escull data i sessió entre totes les que estan disponibles i un cop siguis al carret de la compra introdueix el codi del teu Val a la casella que et reclama el cupó/codi. Tot seguit aplica i el sistema fa el 100% de descompte. Acaba la compra, que serà gratuïta, prement “pagar / finalitzar” i deixant les teves dades per tal que puguis rebre l’e-mail de confirmació (imprescindible rebre’l – reviseu també el correu no desitjat – però no cal portar-lo imprès)

Si el Val Regal és per a 2-3 jugadors i finalment són més els qui volen jugar, cal escollir l’opció de 2-3 jugadors i la diferència de 10€ s’abonarà en efectiu a Can Bruna el dia de l’activitat. Si el Val Regal és per a 4-5 jugadors i finalment són menys, convé marcar igualment l’opció de 4-5 jugadors quan es fa la reserva, però no es retornarà la diferència.

TERMES I CONDICIONS

Podeu llegir aquí els Termes i Condicions.

sessió de joc

SESSIÓ DE JOC – 65€/75€


Les Sessions de Joc tenen un cost de 65€ per a grups de 2-3 jugadors i 75€ per a grups de 4-5 jugadors.
La durada total de l’experiència és de 90 minuts, on s’inclouen 60 minuts de temps d’escapada.

HORARIS

Dilluns: 16:00, 18:00, 20:00 i 22:00.
De dimarts a diumenge: 09:30, 11:30, 16:00, 18:00, 20:00 i 22:00.

Disponibilitat i reserves

65€ / 75€ 90 minutsReserva

val regal bruna

REGALA L’EXPERIÈNCIA – 65€/75€


Vols sorprendre un bon amic o un familiar amb un regal original que podeu gaudir plegats? Doncs Can Bruna és el teu regal ideal. Emoció, anècdotes, adrenalina, converses nervioses pre joc i molta gresca comentant la jugada un cop hàgiu sortit del mas.

Can Bruna no és no un recurs habitual, ni un pongo, ni un regal del que ja no en sabràs mai més res. És una experiència per viure amb els teus que promet donar molt de joc! Dins i fora de les més de quatre parets que us trobareu, i abans i després de gaudir-la.

Indiqueu el nom del/s beneficiari/s, deixeu un correu electrònic de contacte i feu el pagament de la sessió. Ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el val regal personalitzat en pdf i disposareu de 6 mesos per fer la reserva.

Un regal sorprenent i emocionant. No us el perdeu!

Compra