Els Jocs

Imageforca
forca
Imagecadira
cadira
Imagelàmpada
làmpada

LA MASIA MALEÏDA

Can Bruna és una casa molt particular. Rústica. Encantadora. Misteriosa.

Can Bruna és un repte. Pels millors amics. Pels companys de feina. Pels valents.

Però Can Bruna… també és un mas vigilat, i no pas per la nissaga original, sinó pels avantpassats dels Padrós!  Una família d’indesitjables que es van apoderar de la casa amb joc brut, i van fer fora a tots els Bruna que en aquell moment l’habitaven.

Tot i que els Padrós no van tenir descendència, d’alguna manera inexplicable un cop difunts van aconseguir romandre a l’interior del mas. Se senten sorolls estranys contínuament… I els Bruna i tots els agosarats que han intentat accedir-hi… Ja no n’han sortit mai més.

Ara la Núria Bruna, germana petita de la Montserrat, a qui van fer fora els Padrós quan era un nena, està disposada a recuperar el llegat de la seva família, i per això cal trobar el receptari secret del beuratge que preparava la iaia Flora per tal de foragitar els mals esperits! Només que no se sap pas on està amagat… I com que la Núria ja és gran, ha decidit fer una crida perquè l’ajudin a trobar aquest tresor de bruixeria i s’acabi d’una vegada per totes la influència macabra dels maleïts Padrós sobre El Mas de Can Bruna.

Sereu vosaltres els temeraris que gosaran creuar la porta del mas?

Mil i un paranys us esperen dins! Només els aventurers més enginyosos seran capaços de superar les proves d’intel·ligència i destresa que estan escampades per tots els racons de la casa.

Alerta! Sembla que a les onze i fins les dotze de la nit minven els sons esgarrifosos que provenen de dins… Així que cal rescatar el receptari abans que arribi la mitjanit!

A tenir en compte:

Durada: 60 minuts per aconseguir escapar i 75-90 minuts d’experiència total
Dificultat: mitja-alta
Equip: 2-5 jugadors. Ideal per a grups de 4 jugadors.
Excepcions: només amb el 6è jugador, però no ho recomanem (més informació)
Edat mínima per a jugar sense adults: 15 anys
Edat mínima recomanada per a jugar amb adults: 12 anys
Nivell de por: baix-mig (més detalls)


BOLA DE DRAC i LA CAPSA DEL FOC

Bola de Drac
Per als més petits i no tant petits (8-14 anys) recomanem jugar l’experiència Bola de Drac i la Capsa del Foc, que és el nostre joc de sempre adaptat per als escapistes més joves. L’engranatge d’enigmes és el mateix que el de La Masia Maleïda, però la introducció, l’objectiu i la dinàmica de joc són diferents, la dificultat és menor i no fa gens de por.

Els equips de nens i nenes que tingueu entre 8 i 11 anys anireu acompanyats d’un “explorador” de Can Bruna dins l’espai de joc, un guia que us ajudarà a avançar. Intentarà que no us despisteu per poder resoldre tots els enigmes a temps, crearà expectació perquè és un “motivat” de la seva feina i gestionarà les emocions de l’equip perquè es faci bona pinya fins al final de l’aventura.

A les famílies que vingueu amb nens menors d’11-12 anys també us recomanem aquesta versió, sempre que tingueu per prioritat que siguin els nens els qui puguin resoldre els enigmes amb la vostra ajuda i no pas al contrari. Si els petits són els protagonistes caldrà que deixeu de banda altes dosis de competitivitat per treballar en equip d’una manera més didàctica, així tots participeu en la mateixa mesura. A més, si ho desitgeu, també podeu demanar que l'”explorador” us acompanyi al llarg d’aquest recorregut ple de misteris, fent equip amb vosaltres.

I si teniu entre 12 i 14 anys esteu de sort perquè us podreu posar a prova jugant sols! Sense cap guia ni cap adult dins l’espai de joc. Això sí, podreu demanar ajuda a l'”explorador” sempre que vulgueu, que és qui us rebrà i farà el seguiment de l’acció des de la zona de control.

Però imaginem que voleu saber quina és l’aventura que us espera, oi? Doncs passa que…

Hi ha una Bola de Drac a Can Bruna!

Ja fa temps que anem darrere d’aquesta troballa, una esfera màgica capaç de complir els desitjos de tots els qui la descobreixen. Hem trobat proves que ens porten dins la masia: en algun racó hi ha d’haver la Bola de Drac amagada! Però aquesta bola té la capacitat d’aparèixer i desaparèixer, fent parar bojos al munt d’exploradors que li segueixen la pista. Només si la deixem a la capsa del foc es quedarà per sempre més amb nosaltres.

L’hem de descobrir abans de 60 minuts, perquè cada hora que passa canvia de lloc!

A tenir en compte:

Durada: 60 minuts per aconseguir escapar i 75-90 minuts d’experiència total
Dificultat: mitja-baixa
Nivell de por: nul
Equip: 2-5 jugadors. Ideal per a grups de 4 jugadors.
Excepcions: només amb el 6è jugador, però no ho recomanem (més informació)
Edat mínima per a jugar sense adults: 12 – 14 anys
Edat mínima recomanada per a jugar amb adults: 8 anys
Guia: els equips amb nens de 8-11 anys seran guiats a l’espai de joc per un “explorador” de Can Bruna (màxim 6 nens + l’explorador)
Famílies: recomanat per a famílies amb nens de 8-11 anys que tenen ganes de resoldre enigmes (no només de buscar pistes i obrir cadenats)


Camins Creuats! La Masia Maleïda + El Celler 1890 (PER A GRUPS D’ENTRE 9 i 15 JUGADORS)

Camins creuats

Teniu ganes de jugar però sou molts i no disposeu de prou temps per fer sessions consecutives?

Doncs esteu de sort perquè ara podeu jugar en paral·lel! Hem creat una col·laboració amb El Celler 1890, un escape room també de tarannà rural situat a 5 minuts a peu de Can Bruna. Totes dues empreses disposem d’un sol joc, així que hem generat aquesta sinèrgia per tal de poder donar servei a grups grans, d’entre 9 i 15 persones. Sempre segons disponibilitat, participareu alhora, dividits en dos equips. Jugareu dos jocs diferents, però amb la mateixa essència.

I si sou de 9 a 12 persones i us animeu a fer doblet, és a dir a jugar els dos escapes, un rere l’altre, invertint un màxim d’entre 195 i 210 minuts… llavors les trames es creuen, es necessiten l’una a l’altra per completar l’experiència, i el desenllaç revela una última sorpresa! Un detall exclusiu per als valents que escolliu aquesta doble visita.

Can Bruna i El Celler 1890 us rebran amb la proximitat i el caliu únics del món rural, endinsant-vos en unes històries que s’abracen entre vinyes.

ALERTA! No és un joc nou. És una col·laboració amb El Celler 1890 per donar servei a grups grans.

Més informació a Col·laboracions.

A tenir en compte:

Per a grups grans, entre 9 i 15 jugadors.
Durada: 65 minuts per aconseguir escapar a El Celler 1890 i 60 minuts a Can Bruna. 80-90 minuts d’experiència total en ambdós jocs.
Dificultat: mitja-alta
Capacitat màxima: 15 participants dividits en dos equips/jocs (Can Bruna, 2-5 jugadors. El celler 1890, 2-10 jugadors)
Edat mínima per a jugar sense adults: 15 anys
Edat mínima recomanada per a jugar amb adults: 12 anys
Nivell de por: baix-mig a Can Bruna (més detalls) i nul a El Celler 1890


L’àlbum de la familia

Fes un cop d’ull a l’àlbum dels avantpassats de Can Bruna! L’origen del llegat perdut en un sol clic.

  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide