Abans de reservar

Imagegat
gat
Imagecandau
candau
Imageinterrogant
interrogant

Abans de reservar cal tenir en compte els següents punts:

La nova normalitat

Hem espaiat les sessions per tal de desinfectar adequadament. Disposem de gel hidroalcohòlic (d’ús obligatori a l’entrada) i guants (opcionals). Les mascaretes cal dur-les de casa i fer-les servir durant la introducció i un cop sortiu de l’espai de joc.

Disponibilitat

El calendari ofereix totes les sessions lliures a tres mesos vista. Però per consultar disponibilitat de sessions imminents, amb menys de 4 hores d’anticipació, truqueu al 626994824 o bé escriviu-nos a canbruna@canbruna.cat

Cost

65€ per als grups de 2-3 jugadors, 75€ per als grups de 4-5 jugadors i 90€ per als grups de 6 jugadors.

Pagament

Cal pagar 40€ per avançat via Redsys (amb targeta de crèdit/dèbit) o bé via transferència bancària. L​a​ resta s’abonarà en efectiu a Can Bruna un cop acabada l’activitat, el dia que veniu a jugar (cal dur​ l’import ​just perquè no disposem de canvi).

Val Regal

Si tens un codi per poder reservar gratuïtament segueix aquestes indicacions.

Escull data i sessió al calendari i un cop siguis al carret de la compra introdueix el codi del teu val a la casella que et reclama el cupó/codi. Tot seguit aplica i el sistema fa el 100% de descompte. Acaba la compra, que serà gratuïta, deixant les teves dades per tal que puguis rebre l’e-mail de confirmació.

Si el val regal és per a 2-3 jugadors i finalment sou més els qui voleu jugar, cal escollir l’opció de 2-3 jugadors i s’abonarà la diferència de 10€ en efectiu a Can Bruna el mateix dia de la sessió. Si el Val Regal és per a 4-5 jugadors i finalment sou menys, convé marcar l’opció de 4-5 jugadors quan es fa la reserva, però no es retornarà la diferència.

Canvis

Cancel·lar la comanda a 3 dies o menys de la data prevista per jugar fa impossible el retorn de l’import. Això sí, Can Bruna permetrà reservar una altra sessió disponible.

Durada

El temps d’escapada és de 60 minuts. La durada total de l’experiència va de 75 a 90 minuts.

Puntualitat

Cal venir a l’hora exacta reservada, ni abans ni després. Si arribeu abans molt probablement us haureu d’esperar a al carrer, i això sempre és feixuc. Si veniu 15 minuts tard ja no hi haurà introducció teatralitzada ni possibilitat d’oferir temps extra per poder escapar. Si veniu més de 25 minuts tard serà impossible participar i no es retornaran els diners de la reserva.

Bany

Podreu anar al labavo abans (i després) de l’activitat, tot i que per no perdre temps és preferible venir “fet de casa” ;D

Por i nens

LA MASIA EMBRUIXADA: Maleïts Padrós! No és un escape de terror, però sí que es genera un clímax més tètric i tens a la recta final, i per això no recomanem l’activitat per a menors de 12 anys. Dels 12 als 14 hauran de participar acompanyats d’adults i només a partir dels 15 podran jugar sols.
BOLA DE DRAC: trobeu-la! L’engranatge d’enigmes és el mateix que el de La Masia, però l’objectiu és diferent, la dificultat menor i el nivell de por… nul! Recomanat per a famílies amb nens entre 8 i 11 anys, per a grups de nens de 8 a 11 anys acompanyats per un guia de Can Bruna i per a joves escapistes de 12 a 14 anys que vulguin jugar sols.

Claustrofòbia

Jugar un escape és entrar dins d’una ficció, amb els decorats corresponents. Els nostres són de masia pairal. La idea no és tancar-vos enlloc per fer-vos patir, sinó convertir-vos a tots en els protagonistes d’una aventura emocionant.

1a vegada

Per als jugadors novells millor venir en un grup de 4-5 persones. No cal cap mena de preparació ni experiència prèvia. Us posem en situació només entrar i tindreu ajuda sempre que la necessiteu.

Jugadors per equip

Acceptem el 6è jugador abonant 15€ en efectiu a Can Bruna un cop acabada l’activitat, però no ho recomanem perquè la dinàmica del joc no està pensada per tantes persones. 7 o més jugadors en un mateix equip no els podem acceptar perquè l’espai físic és limitat i a més l’experiència es torna avorrida i caòtica. No fem excepcions.

Embarassades i nadons

Apte per embarassades i nadons que vinguin amb motxilla, no pas amb cotxet per qüestions d’espai físic limitat (el cotxet es pot quedar a la zona de rebuda)​. El nadó no compta com un jugador més.​

Mascotes

No s’accepten mascotes dins l’espai de joc. Es poden quedar a la zona de rebuda sempre que estiguin en un espai tancat (gàbia, bossa, caseta…) o acompanyades d’una persona que les pugui atendre com cal.

Espies

Si ja heu jugat podeu venir a veure com juguen els amics o familiars des de la zona de rebuda, on tenim pantalla gran, però sempre amb la conformitat dels jugadors.​ Només cal que ens aviseu prèviament.​

Col·laboracions

Si teniu intenció de passar el dia pel Penedès i us agradaria tenir informació d’activitats complementàries a la nostra feu un cop d’ull a l’apartat de Col·laboracions.