OBRIM! A partir del dilluns 23 de novembre tornem a l’activitat habitual. Si teniu ganes de desconnectar, a Can Bruna us espera un univers sencer de reptes apassionants! Disponibilitat i reserves aquí.TANQUEM UNA ETAPA PER OBRIR-NE UNA ALTRA

Doncs, sí, tot inici té un final.

La iaia se’ns ha fet gran i ens veiem a venir que si no tanquem portes li agafarà un “patatús”. Massa nervis!

Però encara teniu temps de plantar-vos a Can Bruna per donar-li un cop de mà en la seva causa contra els Maleïts Padrós.

No us encanteu, amics, que comença…

el compte enrere!

Arran de l’aturada obligada per prevenció sanitària … ALLARGUEM!

De moment, hi haurà sessions fins el 10 de gener de 2021, amb possibilitat de pròrroga si el Covid-19 torna a afectar l’activitat regular del nostre sector. Després tenim la intenció muntar una altra aventura escapista.

ATENCIÓ! Tots els vals regal que vencien a partir del març passat podran utilitzar-se fins l’últim dia que donem servei.

Bola de Drac

BOLA DE DRAC i LA CAPSA DEL FOC
El nostre joc de sempre adaptat per als escapistes més joves!

L’engranatge d’enigmes és el mateix que el de La Masia, però l’objectiu és diferent, la dificultat menor i el nivell de por… nul!

Recomanat per a…

• Famílies amb nens de 8 a 11 anys

• Grups de nens de 8 a 11 anys acompanyats per un “explorador” de Can Bruna

• Joves escapistes de 12 a 14 anys que vulguin jugar sols

Reserveu en línia des d’ara mateix!

Camins creuatsTeniu ganes de jugar però sou molts i no disposeu de prou temps per fer sessions consecutives? Doncs esteu de sort, perquè ara podeu jugar en paral·lel! Can Bruna i El Celler 1890 us rebran amb la proximitat i el caliu únics del món rural, endinsant-vos en unes històries que s’abracen entre vinyes.
Més informació a Col·laboracions

ALERTA! No és un joc nou. És una col·laboració amb El Celler 1890 per donar servei a grups grans, d’entre 9 i 15 jugadors.

Camins CreuatsPassejada per curiososTast & Escape

Col·laboracions

Feu un cop d’ull a l’apartat de Col·laboracions i descobrireu activitats fantàstiques per arrodonir la visita a Can Bruna. Oferim propostes complementàries a la nostra perquè gaudiu d’una jornada completa al Penedès. No us les perdeu!

PRIMERA SALA D'ESCAPISME A VILAFRANCA DEL PENEDÈS
​Les sales d’escapisme són alternatives de lleure per a adolescents i adults que proposen aventures perquè tu i el teu equip sigueu els protagonistes​ d’una ficció. Can Bruna us submergeix en la vida rústica d’una família de pagès que ha estat desterrada del seu mas a mans dels Padrós, ara ja convertits en presències malignes. Com a punt de partida l’única supervivent dels Bruna, la iaia Núria, us explicarà què cal fer a fi de recuperar la casa. Tot seguit disposareu de 60 minuts per aconseguir aquest objectiu resolent enigmes de tota mena. Però compte, convé escapar abans no despertin els mals esperits instal·lats a dins! ​La força física no intervé en cap moment, tot és qüestió de curiositat i destresa. Sumeu-vos a la causa Bruna i veniu a recuperar el llegat de la família!​

Reservar


Col·laboracions

Col·laboracions

Passejada per curiosos
Col·laboracions

Col·laboracions

Tast & Escape
RESERVES LLAMPEC!

RESERVES LLAMPEC!

Si vols venir avui, truca'ns! T'informarem al 626994824

ImageRecomenat per 5 jugadors
Recomenat per 5 jugadors

Can Bruna està concebut per un màxim de 5 jugadors per sessió. Excepcionalment acceptem el 6è abonant 15€ extra a Can Bruna mateix el dia de l’activitat, però no ho recomanem perquè la dinàmica del joc no està pensada per ocupar i distreure a tantes persones alhora, i la limitació de l’espai físic tampoc hi ajuda. Si sou escapistes novells, millor, però si ja esteu entrenats en el món dels escapes i sou 6, us recomanem que us dividiu en dos grups de 3 jugadors. Com a al·licient afegit, el grup que ha jugat primer es podrà quedar a veure com juguen els companys del 2n torn des de la zona de rebuda, on disposem d’una pantalla gran i altaveus.


I vosaltres què opineu? Si ja heu sofert l’alè pudent dels maleïts Padrós a la Masia de Can Bruna i tot i així teniu un bon record de l’experiència, ara teniu l’opció de deixar una valoració a Tripadvisor

Maleïts Padrós
Maleïts PadrósImage
L’ESCAPISME ARRIBA AL PENEDÈS

La Marina Mestres és un cul inquiet en majúscules. Això del conformisme no existeix al seu univers de reptes, entusiasme, taules llargues plenes de convidats, teatre i joc. Els que tenim el plaer de conèixer-la sabem bé que un dinar a casa seva pot acabar com una gran aventura. Per això ens alegra que hagi decidit posar tot el seu talent a disposició de tothom a través d’un projecte força curiós: posar en marxa una sala d’escapisme a Vilafranca. Que no sabeu què és l’escapisme? Cap problema: ella ens ho explica amb tots els ets i uts.
[llegeix +]

Entrevista a Marina Mestres - RTV Vilafranca
Carla Sanmartin, Penedès Gamma Estra, 2 de setmebre de 2015
Emprenedors 2.0
Emprenedors 2.0