Localització

On som

Can Bruna està situat en un local molt proper al centre històric de Vilafranca del Penedès, ambientat com una casa pairal. A només 7 minuts a peu de l’estació de tren que enllaça la vila entre d’altres ciutats amb Manresa, Barcelona i Sant Vicenç de Carders per la línia R4, i a 12 minuts a peu de l’estació de bus.

Loading map...

LoadingHoraris Rodalies Renfe http://www.renfe.com/
Horaris Autobusos, Hispano Igualadina http://www.igualadina.com/index.php i Autocars Plana http://www.empresaplana.cat/descargas
Si veniu amb cotxe podeu arribar a Vilafranca per l’autopista AP7, la carretera N340 i la carretera C15.

On aparcar

Per aparcar normalment hi ha algun forat lliure als carrers del voltant, que no són zona blava. I si no hi ha sort, just al carrer paral·lel de darrere, el Carrer del Cid, hi ha un aparcament de pagament on sovint hi ha places disponibles, a només 3 minuts a peu de Can Bruna: Cal Rondina.

Per veure altres espais on aparcar a Vilafranca, gratuïts i de pagament, descarrega el planell

On menjar

A prop de Can Bruna teniu bones opcions. Són veïns nostres els bars Casal Popular o Taverna La Fornal, per exemple, i els restaurants Platets, S’Logic, Pizzeria Cal Turbo, Casa Joan, 7 de Nit o SenSacions. Per consultar altres alternatives ja no tant properes però igualment interessants podeu fer un cop d’ull a aquest enllaç.

Venir amb nens

No recomanem gens la participació de nens menors de 12 anys a Can Bruna. Els enigmes són complexos i els nens fàcilment es poden avorrir i frustrar. A més, per la nostra trama, que indica que hi han mals esperits instal·lats al mas, els nens passen por. Després de la introducció ja es neguen a entrar, volen sortir a meitat d’experiència o arriben al final plorosos. Tot i que no som una empresa de terror, sí que a mesura que avança l’experiència es crea un clímax final més tètric i convé empatitzar amb ells. Tots hem sigut petits i l’autosuggestió pot més que la raó adulta.

De tota manera si feu dos torns i un d’ells es queda amb els nens mentre l’altre grup juga, just davant de Can Bruna hi ha una plaça amb atraccions per ells (tobogan, gronxadors, etc). I si preferiu anar a fer un mos, a només 7 minuts a peu hi ha la Xocolateria Ivori, un espai que segur que us agradarà a grans i petits, i on a més disposen de zona de jocs per a nens.

Vilafranca: cultura i entorn vitivinícola

​Vilafranca és ​una vila de marcada tradició vitivinícola. El paisatge de vinyes característic de la zona ha esdevingut clau en la producció de vins i caves reconeguts arreu del món.

En l’actualitat, però, Vilafranca no només es nodreix de raïm, sinó que compta amb un comerç ric i també amb diversos esdeveniments culturals com a reclam, començant per la seva Festa Major, molt valorada pel lluïment dels múltiples balls folklòrics, les esperades actuacions castelleres i els diversos actes litúrgics centenaris, i continuant per la Fira del Gall, que congrega gent de tot Catalunya per veure l’aviram autòcton i tastar la gastronomia local.

Convé destacar també l’organització de Festivals com el MOST, que combina enologia i cinema de referència, i el VIJAZZ, que es serveix d’un repertori de músics rellevants per tal de maridar el millor jazz amb el millor vi de la comarca.

Fira del Gall

El Most Festival

El Most

Vijazz Penedès

Vijazz Penedès

Castellers de Vilafranca

Castellers de Vilafranca

Festa Major

Festa Major

http://www.enoturismepenedes.cat/ca | http://www.firadelgall.com/ | http://www.mostfestival.cat/ | http://vijazzpenedes.com/ | http://www.festamajor.cat/