El Joc

forca
forca
cadira
cadira
làmpada
làmpada

La Masia: Maleïts Padrós!

Can Bruna és una casa molt particular. Rústica. Encantadora. Misteriosa.

Can Bruna és un repte. Pels millors amics. Pels companys de feina. Pels valents.

Però Can Bruna… també és un mas vigilat, i no pas per la nissaga original, sinó pels avantpassats dels Padrós!  Una família d’indesitjables que es van apoderar de la casa amb joc brut, i van fer fora a tots els Bruna que en aquell moment l’habitaven.

Tot i que els Padrós no van tenir descendència, d’alguna manera inexplicable un cop difunts van aconseguir romandre a l’interior del mas. Se senten sorolls estranys contínuament… I els Bruna i tots els agosarats que han intentat accedir-hi… Ja no n’han sortit mai més.

Ara la Núria Bruna, germana petita de la Montserrat, a qui van fer fora els Padrós quan era un nena, està disposada a recuperar el llegat de la seva família, i per això cal trobar el receptari secret del beuratge que preparava la iaia Flora per tal de foragitar els mals esperits! Només que no se sap pas on està amagat… I com que la Núria ja és gran, ha decidit fer una crida perquè l’ajudin a trobar aquest tresor de bruixeria i s’acabi d’una vegada per totes la influència macabra dels maleïts Padrós sobre El Mas de Can Bruna.

Sereu vosaltres els temeraris que gosaran creuar la porta del mas?

Mil i un paranys us esperen dins! Només els aventurers més enginyosos seran capaços de superar les proves d’intel·ligència i destresa que estan escampades per tots els racons de la casa.

Alerta! Sembla que a les onze i fins les dotze de la nit minven els sons esgarrifosos que provenen de dins… Així que cal rescatar el receptari abans que arribi la mitjanit!

A tenir en compte:

Durada: 60 minuts per aconseguir escapar i 75-90 minuts d’experiència total
Dificultat: mitja-alta
Equip: 2-5 jugadors. Ideal per a grups de 4 jugadors.
Excepcions: només amb el 6è jugador, però no ho recomanem (més informació)
Edat mínima per a jugar sense adults: 15 anys
Edat mínima recomanada per a jugar amb adults: 12 anys
Nivell de por: baix-mig (més detalls)

L’àlbum de la familia

Fes un cop d’ull a l’àlbum dels avantpassats de Can Bruna! L’origen del llegat perdut en un sol clic.