Col·laboracions

patates
patates
bicicleta
bicicleta
cistell
cistell


Camins Creuats
Camins Creuats
Tast & Escape
Tast & Escape
Passejades per curiosos
Passejades per curiosos
Per completar la vostra escapada a Can Bruna us oferim aquests productes que hem creat conjuntament amb empreses de la nostra zona. La idea és sumar activitats que casin amb l’experiència escapista perquè gaudiu d’una jornada rodona al Penedès. L’elecció és vostra.

Camins Creuats
Camins Creuats

Camins Creuats

Teniu ganes de jugar però sou molts i no disposeu de prou temps per fer sessions consecutives? Doncs esteu de sort perquè ara podeu jugar en paral·lel! Grups d’entre 9 i 16 persones participant alhora, dividits en dos equips/jocs que es necessiten l’un a l’altre per completar l’experiència. Can Bruna i El Celler 1890 us rebran amb la proximitat i el caliu únics del món rural, endinsant-vos en unes històries que s’abracen entre vinyes.

ALERTA! No és un joc nou. Només hi ha un petit gir de guió per creuar la trama amb la d’El Celler 1890.

De què es tracta
D’una alternativa per donar servei a grups grans entre 9 i 16 jugadors. Ara podeu jugar en paral·lel, dividits en dos equips/jocs que es necessiten l’un a l’altre per completar l’experiència. Can Bruna i El Celler 1890 us rebran amb la proximitat i el caliu únics del món rural, endinsant-vos en unes històries que s’abracen entre vinyes. Una combinació perfecta per a qualsevol ocasió:

• Reunió familiar
• Dinàmica d’empresa
• Comiat de solter
• Celebració d’aniversari
• Regal sorpresa

Som dues empreses de Vilafranca del Penedès, situades a 5 minuts de distància caminant, i per tant una parella de ball idònia per a grups grans.

Cost
Preus ajustats perquè surti a compte la doble experiència, i encara més descomptes si veniu entre setmana, en dies no festius.
Contacte
Informació, disponibilitast i reserves escrivint a canbruna@canbruna.cat o a info@elceller1890.com.


Tast&Escape
Tast&Escape

Tast & Escape, una experiència entre vins i fantasmes

Descobrir el món del vi, fer un tomb entre vinyes i acabar destapant una ​curiosa​ història de fantasmes al nostre room escape, ambientat en una masia ​centenària. Juntament amb el celler ecològic Albet i Noya us proposem passar una tarda o un matí al Penedès per viure una aventura de primera.

Albet i Noya
Albet i Noya és un celler pioner en agricultura ecològica. Actualment produeix més d’un milió d’ampolles de vi ecològic que distribueix a més de 30 països arreu del món. Un acurat treball a la vinya i l’aposta per l’experimentació i els vins de qualitat ha estat l’emblema de la marca des dels seus inicis.
Experiència
El punt de partida és el celler de Sant Pau d’Ordal, on es descobreix el procés d’elaboració del vi ecològic i es fa un tast comentat de tres vins. Seguidament, l’experiència es trasllada al centre de Vilafranca del Penedès, dins el mas de Can Bruna, on l’estratègia serà clau per superar jocs d’enginy que ens permetin desterrar els maleïts Padrós, mals esperits que porten vagant per la casa des de ja fa massa temps. A la sortida, moscatell i fruits secs a disposició dels participants.
Horaris i Contacte
L’activitat està pensada per a grups d’entre 4 i 5 persones majors de 12 anys i té un cost de 130€/grup.

10:00h Visita + Tast a Albet i Noya (90min.)
13:30h Sessió d’escapisme a Can Bruna (90min.)
Cal contractar l’activitat amb mínim 14 dies d’anticipació.9:00h Visita + Tast a Albet i Noya (90min.)
11:30h Sessió d’escapisme a Can Bruna (90min.)

11:00h Visita + Tast a Albet i Noya (90min.)
13:30h Sessió d’escapisme a Can Bruna (90min.)
Cal contractar l’activitat amb mínim 7 dies d’anticipació.

Horaris Tast & Escape

Dissabtes i Diumenges: De Dimarts a Divendres:
Per a més informació, consulta de disponibilitat i reserves: visita@albetinoya.cat – 93 899 48 12Passejada per curiosos

Voleu saber una mica més sobre Vilafranca, la terra de la família Bruna? On venien els productes de l’hort, anys enrere? On recol·lectava les herbes remeieres per fer beuratges, la iaia Flora? Com vivien i es relacionaven els vilafranquins de fa 100, 200 i 300 anys? Tot això i un munt de curiositats més en aquesta passejada per carrers i carrerons de la vila, tots impregnats de batalletes que val la pena rememorar. Compte! No és una visita guiada amb dades històriques feixugues de digerir, sinó una passejada basada en l’anecdotari popular, divertida i amena.

Per què pot ser d'interès?
Per completar un matí, una tarda o tota una jornada a Vilafranca. I si veniu a fer doblet a Can Bruna, mentre un grup està jugant l’altre pot gaudir de la passejada i després canviar els torns, de manera que traieu bon profit del temps d’espera.
Informació pràctica
Durada: 105-120 minuts
Ruta: circular, amb el punt d’origen i final a Can Bruna.
Accessibilitat: Apte per a grans i petits, i també per a persones amb mobilitat reduïda.
Cost: 50€ per a grup de 2-6 persones
Contacte
Aquesta és una activitat complementària a Can Bruna que us recomanem, però que no gestionem directament. Per a més informació i reserves, contacteu amb la responsable de la passejada, la Roser Serra: info@gustaterra.com – 608787299