PRIMERA SALA D'ESCAPISME A VILAFRANCA DEL PENEDÉS
Una sala d’escapisme és un joc de lleure on un grup d’entre 2 i 5 persones han d’aconseguir escapar d’un espai tancat i vigilat des de fora per càmeres. Tindran 60 minuts per resoldre jocs d’enginy inofensius i així anar avançant en el joc fins a aconseguir el propòsit d’escapar. La força física no intervé en cap moment, tot és qüestió de destresa i d’activar les neurones, sense cap necessitat de ser un setciències. És una activitat a l’abast de totes les persones majors de 12 anys! Hi juguen un paper clau la bona comunicació i el treball cooperatiu. No us perdeu l’emocionant repte que us proposem! Entre porrons i espardenyes de set vetes… hi trobem El Mas de Can Bruna, una casa de pagès que cal alliberar d’uns fantasmes que l’han ocupat vilment. Uniu-vos a la nissaga dels Bruna per recuperar el seu llegat. El temps corre i l’adrenalina es dispara!

RESERVAR


Tens un Val Regal?

Tens un Val Regal?

Clica aquí per reservar una sessió de joc amb el teu val
Compra una sessió de joc

Compra una sessió de joc

Estàs preparat? Doncs clica i tria dia i hora per jugar!
RESERVES LLAMPEC!

RESERVES LLAMPEC!

Si vols venir avui, truca'ns! T'informarem al 626994824
Jugadors

Jugadors

Per un màxim de 5 persones

Albet i Noya i Can Bruna, una experiència entre vins i fantasmes

Descobrir el món del vi, fer un tomb entre vinyes i acabar destapant una ​curiosa​ història de fantasmes en una masia ​centenària. Juntament amb el celler ecològic Albet i Noya us proposem passar una tarda o un matí al Penedès per viure una aventura de primera.

Tast&Escape
Tast&Escape
Albet i Noya

Albet i Noya és un celler pioner en agricultura ecològica. Actualment produeix més d’un milió d’ampolles de vi ecològic que distribueix a més de 30 països arreu del món. Un acurat treball a la vinya i l’aposta per l’experimentació i els vins de qualitat ha estat l’emblema de la marca des dels seus inicis.

Experiència

El punt de partida és el celler de Sant Pau d’Ordal, on es descobreix el procés d’elaboració del vi ecològic i es fa un tast comentat de tres vins. Seguidament, l’experiència es trasllada al centre de Vilafranca del Penedès, dins el mas de Can Bruna, on l’estratègia serà clau per superar jocs d’enginy que ens permetin desterrar els maleïts Padrós, mals esperits que porten vagant per la casa des de ja fa massa temps. A la sortida, moscatell i fruits secs a disposició dels participants.

Horaris i Contacte

L’activitat està pensada per a grups d’entre 4 i 5 persones majors de 12 anys i té un cost de 110€/grup.

Dissabtes i Diumenges:De Dimarts a Divendres:
10:00h Visita + Tast a Albet i Noya (90min.)
13:15h Sessió d’escapisme a Can Bruna (90min.)
Cal contractar l’activitat amb mínim 14 dies d’anticipació.
15:30h Visita + Tast a Albet i Noya (90min.)
17:30h Sessió d’escapisme a Can Bruna (90min.)
Cal contractar l’activitat amb mínim 14 dies d’anticipació.
Per a més informació, consulta de disponibilitat i reserves: visita@albetinoya.cat – 93 899 48 12Maleïts Padrós
Maleïts Padrós

L’ESCAPISME ARRIBA AL PENEDÈS

La Marina Mestres és un cul inquiet en majúscules. Això del conformisme no existeix al seu univers de reptes, entusiasme, taules llargues plenes de convidats, teatre i joc. Els que tenim el plaer de conèixer-la sabem bé que un dinar a casa seva pot acabar com una gran aventura. Per això ens alegra que hagi decidit posar tot el seu talent a disposició de tothom a través d’un projecte força curiós: posar en marxa una sala d’escapisme a Vilafranca. Que no sabeu què és l’escapisme? Cap problema: ella ens ho explica amb tots els ets i uts.
[llegeix +]

Entrevista a Marina Mestres - RTV Vilafranca
Carla Sanmartin, Penedès Gamma Estra, 2 de setmebre de 2015
Emprenedors 2.0
Emprenedors 2.0