2 ANYS / 2 PREMIS

Aquest novembre ha fet 2 anys que Can Bruna va obrir portes! I per celebrar-ho ens fa il.lusió revelar un secret molt preuat de la iaia Núria:

el beuratge per matar puces amb l’alè i fer llufes afruitades!Ara és el vostre torn: compartiu amb nosaltres un beuratge curiós i podreu guanyar 2 premis:

 • SESSIÓ GRATIS per qualsevol dia del 2018
 • 50% DE DESCOMPTE per reservar qualsevol dia del 2018

 • Què cal fer?

 • Responeu aquí amb una foto del vostre beuratge especificant quin ús té. També ens podeu enviar la imatge a canbruna@canbruna.cat. Hi ha temps fins el 10 de desembre.
 • Qui guanya?

 • El dilluns 11/12 penjarem totes les imatges en una sola publicació a la nostra pàgina de facebook. Hi haurà temps per votar-les fins el 18/12 a les 12 del matí. L’autor de la foto més votada s’endurà la SESSIÓ GRATIS i la 2a més votada s’endurà el 50% de descompte. Així de fàcil!
 • PRIMERA SALA D'ESCAPISME A VILAFRANCA DEL PENEDÈS
  ​Les sales d’escapisme són alternatives de lleure per a adolescents i adults que proposen aventures perquè tu i el teu equip sigueu els protagonistes​ d’una ficció. Can Bruna us submergeix en la vida rústica d’una família de pagès que ha estat desterrada del seu mas a mans dels Padrós, ara ja convertits en presències malignes. Com a punt de partida l’única supervivent dels Bruna, la iaia Núria, us explicarà què cal fer a fi de recuperar la casa. Tot seguit disposareu de 60 minuts per aconseguir aquest objectiu resolent enigmes de tota mena. Però compte, convé escapar abans no despertin els mals esperits instal·lats a dins! ​La força física no intervé en cap moment, tot és qüestió de curiositat i destresa. Sumeu-vos a la causa Bruna i veniu a recuperar el llegat de la família!​

  Reservar


  Col·laboracions

  Col·laboracions

  Passejada per curiosos
  Col·laboracions

  Col·laboracions

  Tast & Escape
  RESERVES LLAMPEC!

  RESERVES LLAMPEC!

  Si vols venir avui, truca'ns! T'informarem al 626994824
  Val Regal

  Val Regal

  Si tens un val regal, clica aquí

  Recomenat per 5 jugadors
  Recomenat per 5 jugadors

  Can Bruna està concebut per un màxim de 5 jugadors per sessió. Excepcionalment acceptem el 6è abonant 15€ extra a Can Bruna mateix el dia de l’activitat, però no ho recomanem perquè la dinàmica del joc no està pensada per ocupar i distreure a tantes persones alhora, i la limitació de l’espai físic tampoc hi ajuda. Si sou escapistes novells, millor, però si ja esteu entrenats en el món dels escapes i sou 6, us recomanem que us dividiu en dos grups de 3 jugadors. Com a al·licient afegit, el grup que ha jugat primer es podrà quedar a veure com juguen els companys del 2n torn des de la zona de rebuda, on disposem d’una pantalla gran i altaveus.


  I vosaltres què opineu? Si ja heu sofert l’alè pudent dels maleïts Padrós a la Masia de Can Bruna i tot i així teniu un bon record de l’experiència, ara teniu l’opció de deixar una valoració a Tripadvisor

  Maleïts Padrós
  Maleïts Padrós  L’ESCAPISME ARRIBA AL PENEDÈS

  La Marina Mestres és un cul inquiet en majúscules. Això del conformisme no existeix al seu univers de reptes, entusiasme, taules llargues plenes de convidats, teatre i joc. Els que tenim el plaer de conèixer-la sabem bé que un dinar a casa seva pot acabar com una gran aventura. Per això ens alegra que hagi decidit posar tot el seu talent a disposició de tothom a través d’un projecte força curiós: posar en marxa una sala d’escapisme a Vilafranca. Que no sabeu què és l’escapisme? Cap problema: ella ens ho explica amb tots els ets i uts.
  [llegeix +]

  Entrevista a Marina Mestres - RTV Vilafranca
  Carla Sanmartin, Penedès Gamma Estra, 2 de setmebre de 2015
  Emprenedors 2.0
  Emprenedors 2.0